• srpski
  • srpski

Erasmus+

ERAZMUS PROJEKTI: 2020-2023.

Tokom trajanja Erazmus projekata partneri organizuju mnogobrojne aktivnosti stručnog usavršavanja koje se odvijaju onlajn i kroz mobilnosti koje podrazumevaju odlaske u sve partnerske zemlje.

"Erazmus dani 2020. "

"STEAM" ima za cilj povezivanje nauke, tehnologije, inženjeringa, matematike i umetnosti u radu sa decom kroz bajke. U svetu koji se ubrzano digitalizuje nove generacije trebaju nove pristupe učenju.

"Erazmus dani 2020." u Subotici

Prvi put će se obeležiti  Erazmus dani okruglim stolom gde će se vaspitači, roditelji, kao i predstavnici lokalne zajednice upoznati sa tekućim projektima i vebinarima posvećenim Erasmus projektima koji se realizuju u Ustanovi.

Projekat Flying Carpet i Europe Code Week

EU nedelja programiranja je samonikla inicijativa koja ima za cilj da približi programiranje i digitalnu pismenost svima na zabavan i zanimljiv način. Kroz aktivnosti koje su sledile shvatili smo da nam učenje programiranja pomaže da bolje shvatimo svet oko nas koji se brzo menja, da bolje razumemo kako tehnologija funkcioniše i razvijemo veštine i sposobnosti koje nam pomažu da istražujemo nove ideje i da inoviramo.