• srpski
  • srpski

Aktivnosti

Dečja nedelja 2019

Od 07. - 11. oktobra 2019. u Predškolskoj ustanovi "Naša radost" obeležiće se Dečja nedelja pod sloganom DA PRAVO SVAKO - DETE UŽIVA LAKO

Projekti Nacionalne geografije

Krajem aprila, Nacionalna geografija je objavila poziv za učestvovanje u projektu "Istraživači izazivaju edukatore". Ovo je prvi put da neko iz naše države učestvuje u ovom tipu projekata. Iz naše Ustanove učestvovalo je pet vaspitnih grupa.

“KAKO JE LINIJA PROGOVORILA” Izložba dečjih radova inspirisanih secesijom

Kao što su u prošlosti najbolje zanatlije i majstori pozvani da oblikuju spoljašnji i unutrašnji prostor secesijskih građevina tako smo mi otvorili širom velika secesijska vrata i pozvali Decu da zakorače unutra. Pozvali smo Decu uvereni da će razuzdanim pogledima i nesputanim pitanjima otkrivati duh Secesije. Verujemo da će ovo prijateljstvo sa Secesijom uticati na stvaranje unutrašnjeg prostora Deteta u duhu slobode, istrajnosti, uključenosti, odgovornosti i kreativnosti. Nadamo se da će takav unutrašnji prostor biti Detetov izvor snage za oblikovanje spoljašnjeg prostora, ovog našeg zajedničkog, u istom takvom duhu.