• srpski
  • srpski

Aktivnosti

Ekološka svest razvija se od malih nogu

Razviti ekološku svest kod dece je veoma izazovno, a vrtić ,,Zeka“ u našem gradu predstavlja pozitivan primer u praksi već punih petnaest godina. Najmlađi sugrađani kroz mnogobrojne ekološke radionice i ekološku patrolu uče o značaju i načinima očuvanja zdrave životne sredine-ekosistema.

Sedmi dečiji likovni konkurs FORMA IDEALE -

Više od 55.000 prvaka i predškolaca iz cele Srbije učestvovalo je na konkursu, a žiri je bio na pravim mukama pri odabiru najboljih radova. Talentovani mališani pokazali su maštovitost, nadarenost i originalnost i svaki rad je sasvim sigurno zaslužio nagradu.

Novogodišnja kreativna radionica

13.decembra 2018.godine u vrtiću "Šumica" održana je novogodišnja kreativna radionica. Na radionici, koju je vodila Natalija Petković likovna umetnica iz Beograda, su učestvovala deca iz starije grupe "Mačići-Kittens" vrtića "Šumica" i deca iz Subotičkog Tranzitnog centra za migrante.

Trka Deda Mrazova

Tradicionalna manifestacija Trka Deda Mrazova održana je u nedelju 09. decembra 2018. godine na Paliću. Manifestacija koja okuplja ucesnike svih generacija ove godine je okupila preko 2000 učesnika.