• srpski
  • srpski

Velika zlatna medalja – priznanje za kvalitet vaspitno -obrazovnih ustanova

Predškolska ustanova „Naša radost“ osvojila je veliku zlatnu medalju -  priznanje za kvalitet vaspitno-obrazovnih ustanova na  19. međunarodnom Sajmu obrazovanja „Putokazi” koji se održava u Novom Sadu od 21. do 23. marta.

Na ovom sajmu se svake godine dodeljuju povelje, plakete, diplome sa posebnim priznanjem, kao i brojne medalje onim obrazovnim ustanovama čiji vaspitno-obrazovni rad stručna komisija oceni najvišim ocenama.

Dodela priznanja je organizovana u  kongresnom centru „Master“  u sklopu 19. međunarodnog sajmu obrazovanja „Putokazi“, 21.03.2024.

Sajam obrazovanja namenjen je učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola i okuplja institucije koje predstavljaju više od 500 obrazovnih profila. Jedan od osnovnih ciljeva ove manifestacije jeste da predstavi sveobuhvatnu ponudu srednjeg, višeg i visokog školstva u Srbiji, ali i u inostranstvu. Pored toga što afirmiše obrazovne institucije, Sajam ujedno promoviše i obrazovanje za sve i bavi se popularizacijom doživotnog učenja.